Gå til hoved-indhold
Udstyr

Raymarine klar med nyt kit til isfiskeri

Raymarine lancerer nu et specialbygget sæt til isfiskeri for at beskytte din Dragonfly kortplotter og omdanne den til det ultimative hårdvands ekkolod/fish finder til året rundt.

Af Troels Lykke |

Hvis du efter en sommer med dit Raymarine-ekkolod på vandet spekulerer på, hvordan du vil klare dig uden det når issæsonen starter, så er der gode nyheder.

Det fortæller Raymarine til bådpressen.

Raymarine har lige lanceret et specialbygget sæt til isfiskeri til 200 dollars for at beskytte din Dragonfly kortplotter og omdanne den til det ultimative hårdvands ekkolod/fish finder, så du kan bruge det hele året rundt.

Uanset om du vil fiske efter laks, ørred, stalling, gedde eller fjeldørred, så giver Raymarines sæt til isfiskeri dig klar til fiskeri om vinteren.

Modstå barske elementer om vinteren

Isfiskerisættet er designet specielt til Dragonfly-ekkolod og bygget til at modstå de barskeste elementer om vinteren, og den vandtætte taske har en robust designet stangholder, som kan sættes på isen, samt en lukning, der er let at åbne og holde åben, og som giver let overblik, når sættet er i brug.

Sættet til isfiskeri indeholder også et genopladeligt 12 V/7 Ah batteri, en oplader, og en højfrekvens CHIRP CPT-S transducer til isfiskeri med flåd.

Opbevaringslommer i fuld størrelse giver masser af plads til udstyr, og de integrerede stangholdere gør det nemt for lystfiskere at holde styr på alt udstyr. Raymarines sæt til isfiskeri er en ægte alt-i-en transportabel fiskeripakke.

Egenskaber for Raymarines sæt til isfiskeri

Vandtæt taske, 12 V/7 Ah batteri med international oplader, stangholder, CPT-S transducer til isfiskeri med flåd og clips

Højfrekvens CHIRP CPTS- istransducer, der søger efter agn og fisk ned til 900 fod

Robust vandtæt taske med en lukning, der er let at åbne og holde åben, og som giver let overblik

Forboret udstyr til montering af enhver størrelse Dragonfly generation 1 eller generation 2

Ekstra lagerplads til forskellige størrelser udstyrskasser og integreret stangholder til at bære alt dit grej

Mere info og salgsteder, priser og produktinfo fås hos Raymarine i Køge

content-loader
content-loader
content-loader