minbaad.dk
torsdag 13. december

Verdens største krydstogtskib søsat: Med kæmpe rutsjebane og privat biograf

Oplevelserne står tilsyneladende i kø på Symphony of the Seas, der har alt, hvad hjertet begærer. Du kan sejle med for under 6.000 kr, eller lege en kæmpe familiekahyt for en halv million.

Store både | 13-04-2018 08:19 | Af  Sara Sulkjær

Tre år har det taget at bygge det, der i dag kan betegnes verdens største krydstogtskib. Symphony of the Seas, der netop er stævnet ud på sin jomfrutur i Middelhavet, slår med sine 1.188 fod alle konkurrenterne. 

Og ikke nok med det. Ombord er også verdens største laserskydebane til søs, ligesom  den højeste vandrutsjebane på havet har fundet vej til skibet. 

Egen biograf 

En rutsjebane, der er en del af et større vandland ombord, hvor der i alt findes 24 pools. 

Booker man den ultimative familiekahyt - eller suite om man vil - er det dog ikke nødvendigt at søge mod poolområdet for at tage en rutsjetur. Her kan vejen fra 2. til 1. sal tages med en rutsjebane. 

I kahytten kan familien desuden nyde deres egen private biograf, hvortil der hører en popcornmaskine. Har du omkring en halv million danske kroner, kan du derfor passende byde familien på tur, når lejligheden byder sig. 

Sejl med i november

Er pengepungen mindre, og drømmen om en rejse med verdens største krydstogtskib intakt, kan turen ligeledes gøres for væsentligt mindre. 

For ned til lidt over 5.700 danske kroner er det muligt at tage på et fire dages togt i det vestlige Caribien med afgang i november, skriver The Telegraph. 

I alt kan 6680 gæster overnatte ombord, ligesom der er plads til 2200 besætningsmedlemmer. De er fordelt på i alt 2759 kahytter. 

Se herover video fra USA Today, der giver et imponerende indblik i det store krydstogtskib. 

Kilder: CNN Travel og The Telegraph

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET