Gå til hoved-indhold
Så tæt på Aarhus kommer Volvo-bådene på deres sidste ben mod Haag. Foto: AarhusGuidenKapsejlads
Så tæt på Aarhus kommer Volvo-bådene på deres sidste ben mod Haag. Foto: AarhusGuiden

Ungdomssejlerne mødes til Volvo-fly by i Aarhus

Aktiviteter, konkurrencer og grillhygge er på programmet for landets unge sejlere, når Volvo-bådene den 22. juni lægger vejen forbi Aarhus. Der er mulighed for overnatning i Sejlsportscenteret.

Af Sara Sulkjær |

Når de syv VO65'ere fredag den 22. juni sætter kursen direkte mod Aarhus Havn, er det ikke blot de midaldrende klubsejlere og de mest entusiastiske Volvo-fans, der vil stå med kameraer og store smil på kajen.

Også ungdomssejlerne lægger vejen forbi eventen, når Dansk Sejlunions Ungdomsnetværk inviterer til Volvo Ocean Race Fly By og hygge på land. 

Konkurrencer på land 

Imens der spejdes efter bådene, der forventes at ankomme mellem kl. 12.00 og 18.00, er der således skruet op for en række aktiviteter på land. 

Aktiviteter, der blandt andet består i en række konkurrencer for ungdomssejlerne. 

Det kan derfor være en god idé at pakke badeshorts, badedragt eller bikini i tasken, inden vejen lægges forbi Aarhus i det forhåbentligt flotte, danske sommervejr. 

Grillhygge om aftenen 

Når bådene har passeret, slutter festen ikke for de unge sejlere. Kl. 18.00 tændes grillen, og Ungdomsnetværket byder på lidt lækkert til ganen, mens deltagerne selv må medbringe drikkevarer. 

- Vi hygger hele aftenen, og der vil derfor være mulighed for overnatning i Sejlsportscentret, så husk sovegrej, skriver Ungdomsnetværket om eventen. 

Det er muligt at tilmelde sig begivenheden på Facebook her samt ved at sende en besked til Christoffer Slott Westerberg på Facebook eller 26 82 77 33.

content-loader
content-loader
content-loader