minbaad.dk
lørdag 20. oktober

Den 40 fod lange båd er Sunreef Yachts' mindste. Foto: Sunreef Yacht

Første diamantbelagte flerskrogsbåd søsættes - topfart 60 knob

Sun King Diamond Coating skal tilføjes den nye 40-fods yacht fra Sunreef. Båden er rummelig med plads til vandlegetøj og kan sejle 60 knob. Den søsættes til sommer.

Store både | 18-04-2018 16:19 | Af  Sara Sulkjær

En 40 fod lang dobbeltskroget yacht belagt med diamanter. Går alt efter planen, er det et syn, som kan møde heldige havnegæster om få måneder. 

Det er Sunreef Yachts' nyhed 40 Open Sunreef Power, som i slutningen af februar blev lanceret på Dubai International Boat Show, der nu lanceres med den flotte belægning i en såkaldt 'limited edition'. 

Glans på overfladen 

Sammen med Jean Boulle Luxury tilføjes Sun King Diamond Coating til yachten, hvormed verdens første diamantbelagte flerskrogsbåd skabes:

- Sun King Diamond Coating er verdens eneste naturlige, diamantbaserede coating med en finish, der sikrer den højeste kvalitet og glans på enhver overflade, skriver Jean Boulle Luxury i en pressemeddelelse. 

Foruden diamantbelægningen kan ejeren nyde et komfortabelt soveværelse med bad eller et spiseområde med justerbare borde og rigelige siddepladser. 

Rummeligt agterdæk  

Med motorer helt op til 2x860 HK kan der i båden sejles med en cruisingfart på maksimalt 35 knob, alt imens yachtens topfart kan ramme op til 60 knob. 

Dermed er der rigelig fart til forskellige vandssportsaktiviteter på vandet. Noget, som yderligere muliggøres med to siddeliggende badeplatforme samt bådens rummelige agterdæk.

Læs mere om yachten eller se billeder herunder: 

 

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET