Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Båden, der er klædt med danske Elvstrøm Sails, testes her i Danmark. Foto: Faurby

Faurby 460E er let på roret - se båden på Ishøjs flydende udstilling

- Faurby 460E er lynhurtig, springer super hurtigt i gang, er let og præcis på roret, hun sejler som en Faurby, siger Thomas Dan Hougaard fra Faurby til minbaad.dk efter test.

Af Troels Lykke |

Der er verdenspremiere for Faurby 460E på Marstrand Boat Show fra 24. august og efterfølgende i Ishøjs Flydende fra 31. august.

- Faurby 460E er lynhurtig, springer super hurtigt i gang, er let og præcis på roret  - sejler som en Faurby. Alle fald og trimliner er ført tilbage til cockpittet, og det brede dæk er helt fri for liner og beslag man kan falde over. Båden håndteres nemt af en lille besætning, fortæller Thomas Dan Hougaard i dag til minbaad.dk.

Første Faurby med to rat

Det er første Faurby med 2 rat, udklapbar badeplatform, skrogvinduer og integreret bovspryd. Bovsprydet er med integreret stævnstige, så man let kommer om bord.

Cockpitbænkene i det store cockpit er 2 m lange, og man finder plads til 6-8 personer omkring cockpitbordet.

- De mange store vinduer og skylights betyder at båden er utroligt lys og venlig. Der er 2 meter ståhøjde overalt i båden. Apteringen laves i en træsort efter eget valg og indretningen tegnes i samarbejde med ejeren. Efter ønske laves klassisk L-pantry og 2 langsgående bænke, eller U-sofa og lænestole, værksted i agterkahytten, rørkøjer osv. Alt er muligt, forklarer Thomas Dan Hougaard.

Specifikationer Faurby 460E

LOA 14,70 m

Længde skrog 13,95 m

Længde vandlinje 12,70 m

Bredde 3,90 m

Bredde vandlinje 2,96 m

Dybgang 2,25 m (Option fra 2,00 til 2,70 m)

Displacement 9.500 kg

Kølvægt 3.900 kg (41%)

Sejlareal krydsstel 109 m2

Pris 4.599.000 mio. kroner

Værft  www.faurby.dk

Båden kan åbnes agter til, når der skal bades. Fotos: Faurby

content-loader
content-loader
content-loader