Gå til hoved-indhold
Fiskerjollen efter kollision med speedbåden. Foto: Aimee Green/The Oregonian.Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Speedbåd på kollisionskurs med jolle - fiskere måtte springe for livet

I sommers måtte tre fiskere springe for livet, for ikke at blive ramt af en speedbåd. Optagelser er blevet frigjort, og en af fiskerne har sagsøgt føreren af speedbåden.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Det kunne være endt rigtig galt for tre fiskere, efter de måtte springe over bord fra deres jolle, for at undgå et alvorligt uheld på Columbia River i den amerikanske stat Oregon.

Hændelsen skete sidste sommer, men først nu viser optagelser hvordan en speedbåd er på direkte kollisionskurs med de tre fiskeres jolle, skriver eb.dk.

Dårligt udsyn

Lokalmediet The Oregonian oplyser at speedbåden blev sejlet af 75-årige Marlin Lee Larsen, som nu er sigtet for adskillige forhold.

Til politiet har Marlin Lee udtalt at instrumentbrættet spærrede for hans udsyn, og det er kommet frem, at han kommer rundt ved hjælp af en el-scooter, når han er på land. Marlin Lee indrømmer dog, at han burde have stået op under sejladsen.

Sagsøgt for millioner

47-årige Bryan Maess, som var ombord på fiskerjollen, har sagsøgt Marlin Lee for 372.000 dollar, svarende til 2,26 millioner kroner. Maess har ifølge sagsanlægget døjet med synsproblemer, hovedpine siden uheldet, hvor han også pådrog sig skader på ben, arm og ankel.

46-årige Christopher McMahon og 57-årige Roni Durham måtte sammen med Maess springe for livet, og blev blandt andet udsat for snitsår og underafkøling.

Føreren af speedbåden, Marlin Lee Larsen, afviser alle anklager.

Kilde. eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader