Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Oyster 675 kan nu blive produceret igen.

Britiske Oyster vært reddes af software-rigmand

Det berømte brand indenfor luksus-både overlever efter betalingsstandsning, hvor 160 mand blev sendt hjem. Gaming-software entreprenør Richard Hadida er redningsmanden.

Af Troels Lykke |

Britiske Oyster Yachts overlever, skriver Yachting World.

Oyster i Southampton med 160 ansatte, der blev sendt hjem i februar, får alligevel noget at rive i, uden vi dog kender de præcise detaljer, og hvor mange der bliver genansat på det kendte værft.

Lukningen kom i februar, efter at det hollandske firma, HTP Investments, annoncerede, at de ikke længere ville finansiere Oyster.

Ledelsen af firmaet bliver Paul Adamson, der skal rette op på værftets lidt blakkede ry, ikke mindste efter en en Oyster tabte kølen i 2014 i Atlanterhavet.

- Oyster er søens Bentley, det er et fantastisk brand, et stort britisk brand, siger den nye ejer Richard Hadida, der nu skal i gang med at genansætte folk på værftet.

26 kunder får nu både bygget

Hans første opgave bliver at sikre, at Oysters 26 kunder får de både, de tidligere har bestilt.

I 2015 var Oysters tvunget til at ændre design på en Oyster 825 efter den sank i 2014, ud for Spaniens kyst. Ikke ligefrem den bedste reklame.

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites