minbaad.dk
lørdag 20. oktober

EL:CON Sailingteam har sat sejl, og ser frem til 2018 sæsonen. Foto: EL:CON Sailingteam.

EL:CON Sailingteam på Contrast 36 med kapsejladsambitioner

EL:CON A/S har købt CTS-virksomheden Intelligent Bygningsautomatik, og har derfor overtaget sponsorat af EL:CON Sailingteam. Holdet fra Bogense sejler Palby Fyn Cup i en Contrast 36.

Kort Nyt | 24-05-2018 09:27 | Af  Maria Ravn Jürgensen

I forbindelse med den landsdækkende installatørvirksomhed EL:CON A/S køb af CTS-virksomheden Intelligent Bygningsautomatik i Odense, har virksomheden samtidig overtaget sponsoratet af en sejlbåd af typen Contrast 36 EL:CON inklusiv en besætning på syv mand, EL:CON Sailingteam.

Håber på gode resultater

Med sponsoratet af EL:CON Sailingteam ønsker EL:CON at give det nordfynske sejlsportsshold mulighed for fortsat at befinde sig i toppen af de sejladser, holdet deltager i.

- Vi ser frem til samarbejde med vores nye CTS-kollegaer i Odense, og vi håber på mange spændende oplevelser på havet og gode sejlsportsresultater med EL:CON Sailingteam, siger regionsdirektør i EL:CON, Jens Christian Lundholt.

Kapsejladsambitioner

Sejlsportsholdet har base i Bogense på Fyn, og sejler i en Contrast 36. Holdet har ambitioner om at deltage i flere kapsejladser i løbet af 2018, blandt andet Palby Fyn Cup, Njordsejladsen, lokale ugentlige aftensejladser samt Brandsø rundt.

EL:CON Sailingteam ser frem til at møde kunder, forretningsforbindelser og andre med interesse for sejlsport.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET