Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Henrik Reese byder velkommen i torsdags, hvor der var fest og åbning af nye omgivelser i Aabenraa. PR-fotos

Reese Marin indvier hal, kontor, havn og kajanlæg i Aabenraa

Reese Marin i Aabenraa har taget ny kontorbygning i brug efter fest og taler forleden. Nu er er der salgsbroer, hal, salgskontor og kajanlæg i Sydhavn. Der var gæster fra ind- og udland.

Af Troels Lykke |

Endnu et skridt taget i forvandlingen af Sydhavn, sådan kaldte havnebestyrelsens formand, Erwin Andresen (SP) Sydhavn, da han i torsdag var med til indvielsen af den nye kontorbygning, som havnen har opført og lejet ud til Reese Marin.

Det skriver Jydske Vestkysten

Blandt talerne var også tidligere direktør i Søfinans og formand for Kgl. Dansk Yachtklub Hans Christian Hansen, som er god ven af Henrik Reese.

Han havde fået til opgave at smelte det røde tovværk, der i dagens anledning gjorde det ud for den røde snor.

Gennem mange år var der diskussioner om Sydhavns fremtid, indtil Aabenraa Havn i 2016 besluttede at opfylde en mindre del af havnebassinet og udnytte resten til kommercielle formål.

Dermed var der åbnet mulighed for, at en af landets førende bådforretninger, Reese Marin i Aabenraa, kunne få et nyt og præsentabelt hjemsted på havnens sydlige kaj.

Kilde. jv.dk

Henrik Reese i midten, driver firmaet sammen med sønnen Kasper, tv. og kompagnonen Michael Hohmann. 

Den musik har man også i Aabenraa.

Reese Marin lejet den store hal af havnen, og Aabenraa Havn har opført en kontorbygning ved siden af og lejet den ud til Reese Marin.

Der var gæster fra ind- og udland til fest i torsdag.

Hos Reese Marin sælges fx. Fjord som vi testede i denne sommer.

Johan Carpelan fra Targa i Finland til højre mødte også op. Tidligere byggede Carpelan Botnia H-både, som Henrik Reese, tv., solgte flere hundrede af.

Sådan så der ud i juli i Sydhavnen før Reese Marin byggede nyt kontor. Foto: Troels lykke

content-loader
content-loader
content-loader