Gå til hoved-indhold
Her er rattet trukket tilbage på Jeanneau 605 Marlin. Foto: Troels LykkeTest
Her er rattet trukket tilbage på Jeanneau 605 Marlin. Foto: Troels Lykke
Test

Rat kan trækkes en meter tilbage på Jeanneau 605 Marlin

Jeanneau 605 Marlin er med variabel styring, hvor rattet kan rykkes tilbage til cockpittet, så man kan stå og styre ude, hvilket er smart til trollingfiskeri og havnemanøvre. Vi testede i Sverige.

Af Troels Lykke |

Sejlklar med motor, koster Jeanneau 605 Marlin fra 254.000 kr.  80 hk Yamaha-motor.

- Det er rigeligt vurderet ud fra de primært sejler tomgang, og båden ikke må blive for tung. Omvendt, får du 20 HK mere for kun 2.000 kr. mere, forklarer Preben Hansen om den lille vakse og praktiske Jeanneau 605 Marlin, vi testede i Tanum Strand i Sverige.

Båden vi testede med en 100 hk motor og fuldt udstyret, ligger på 296.000 kroner.

Her er blandt andet variabel styring, hvor du på 15 sekunder kan løsne ratkonsollen og trække den tilbage til cockpittet. Se det i video i toppen af artiklen.

Til hele året

Jeanneau 605 Marlin er smart til lystfiskeri hele året, hvor du kan stå i læ og styre og du kan også hvile dig, men egentlig køjer finder man ikke.

Det er ikke luksus du får, men en robust og praktisk arbejdsbåd til fx lystfiskeri. I styrbord side er der ekstra god plads til at gå frem til dækket. 

Rællingen er høj, hvilket øger sikkerheden. Fremme på fordæk og tilbage på agterdæk er der rigelig med plads til at fiske eller slappe af.

Jeanneau 605 Marlin er en lille kompakt og lidt høj båd til lystfiskeri. En båd, hvor mange kan følge med på prisen. PR-foto

Her prøver motorbaadsnyt.dk den franske båd, hvor man sidder godt og styre båden. Foto: Preben Hansen

Et cockpitbord kan også monteres på kort tid. Foto: Troels Lykke

Her er rattet trukket tilbage på Jeanneau 605 Marlin. Dermed kan du styre samtidig med du kan trollingfiske. Foto: Troels Lykke

Man er godt beskyttet i båden. Bemærk også vandhanen nede i bagbord side. Helt agter kan der grilles. Foto: Troels Lykke

Find forhandler her via importøren Yamaha-motor i Odense

content-loader
content-loader
content-loader