minbaad.dk
lørdag 20. oktober

Sejl, ro, surf eller sup så langt du kan på fire timer, når der er Venø Rundt. PR-foto.

Venø Rundt både til vands og til lands med motionsløb

Venø Rundt løber af stablen lørdag 2. juni i Limfjorden, hvor den der kommer længst rundt på fire timer vinder. I år er Venø Rundt udvidet, så man nu også kan løbe motionsløbet, Danmark Grønneste Løb.

Kapsejlads | 28-05-2018 08:54 | Af  Maria Ravn Jürgensen

Sommeren åbnes for alvor op på Venø d. 2. juni, når den årlige kapsejlads Venø Rundt 4 Hour Race atter trækker søfolk fra nær og fjern til Limfjordens sydvestlige vande.

Længste distance vinder

Alle er velkomne og i år er det ganske særligt, fordi alle discipliner starter samtidig og sejler samme vej rundt om øen. Racet varer fire timer da der sejles på distance: den der kommer længst, har vundet og alle er på vandet fra start til slut.

Mange forskellige sejlere deltager, heriblandt kajakker, Stand Up Padlers, wind- og kitesurfere og sejlbåde vil side om side lægge sig klar, og efter startskuddet spredes ud og bevæge sig rundt om øen i hver sit tempo.

Nu også med motionsløb

Der bliver således nok at se på som tilskuer, men det behøver man såmænd ikke nøjes med. Som noget nyt i år kan landkrabber også lege med. Venø Rundt er nemlig udvidet som motionsløbet, Danmark Grønneste Løb, der samme dag lægger ruten forbi Venø og tilbyder distancer og tempo for enhver smag.

Læs mere om kapsejladsen her, eller Danmark Grønneste Løb her.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET