Gå til hoved-indhold
Bavaria 37'eren fås med en Volvo Penta-motor. Foto: PR-fotoKort Nyt
Bavaria 37'eren fås med en Volvo Penta-motor. Foto: PR-foto

Se populær Bavaria 37 på udstillingen i Ishøj i weekenden

De 37 fod er eftertragtede hos sejlerne, fortæller Dansk Marine Center i Aarhus. I Bavaria 37'eren kan frit vælges mellem to eller tre kahytter. På fredag åbner udstillingen i Ishøj kl 10.

Af Sara Sulkjær |

Det bliver muligt at komme helt tæt på den populære Bavaria Cruiser 37, når Dansk Marine Center udstiller båden på Ishøj Båd- og Vandsportsmesse i weekenden. 

Båden, der fås med to eller tre kahytter, er optimal for både par og familier, der ønsker fin sejlads og god komfort om læ. 

Alt i udstyr

I salonen kan sejlerne slappe af i vinkelsofaen, hvor der ligeledes er placeret et større bord ganske centralt. 

Når aftensmaden skal trylles frem, sker det ved pantryet i bagbord side, der indeholder både gaskomfur, køleboks og vask med såvel koldt som varmt vand. 

- Den har alt i udstyr og er komplet til sejlads, særligt grundet dens gode størrelse, forklarer Niels J. Nielsen fra Dansk Marine Center til minbaad.dk. 

Svært at spå om salget

Hos den østjyske forhandler er håbet, at Bavaria 37'eren kan friste nogle af de mange besøgende, der gratis kan besøge messen i Ishøj: 

- Vi håber, at der kommer lige så mange som sidste år. Målet er selvfølgelig, at vi får solgt nogle både, men hvor mange er svært at sige, forklarer Niels J. Nielsen.

Se herunder flere billeder af Bavaria 37'eren, der kan fås til priser fra omkring 1,3 mio. danske kroner:

content-loader
content-loader
content-loader