Gå til hoved-indhold
De nye krav gør det ikke ulovligt at have en radio uden integreret GPS modtager,Udstyr
De nye krav gør det ikke ulovligt at have en radio uden integreret GPS modtager,

VHF/DSC radioer skal fra 1. december 2018 have integreret GPS

Alle stationære VHF radioer med DSC skal fra denne dato have en integreret GPS modtager, samt have mulighed for at der kan tilsluttes en ekstern GPS antenne.

 

Af Troels Lykke |

Fra 1. december 2018 træder der nye krav i kraft mht. VHF/DSC radioer.

- Alle stationære VHF radioer med DSC skal fra denne dato have en integreret GPS modtager, samt have mulighed for at der kan tilsluttes en ekstern GPS antenne, det fortæller Mogens Larsen fra VHF Skolen, der har undervisning i Ballerup.

Underviseren forklarer i dag videre til minbaad.dk:

- De nye krav gør det ikke ulovligt at have en radio uden integreret GPS modtager, men alt nyt udstyr skal opfylde de nye krav. Der ligger så en del lagervarer hos forhandlerne, og det må gerne såvel sælges som markedsføres indtil sidste produkt er solgt.

De nye regler gælder kun til de VHFere, der bliver lavet efter denne dato, og alle der er lavet og er på lager må sælges.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites