Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Mindre og billigere alternativ til satellittelefon: Garmin inReach Mini

Med Garmin's inReach Mini kan du nemt få forbindelse til hele verden, om det gælder sms'er, SOS eller vejrudsigter.

 

Af Troels Lykke |

Garmin's lille nye satellitkommunikationsenhed, inReach Mini, gør at man altid kan holde kontakten.

Det er en satellitkommunikator i lommestørrelse til eventyr, hvor størrelse og vægt er vigtigt. Den koster 2.899 kr.

Dækning over hele verden

inReach Mini giver dig mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder, spore og dele din rejse og om nødvendigt udløse en SOS-alarm til GEOS' 24/7 katastrofeberedskab.

inReach Mini måler under 99 mm i højden, 52 mm i bredden og vejer blot 100 gram. Den oprettet forbindelse til Iridium-satellitnetværket, så du kan sende beskeder, og giver 100% Iridium-dækning over hele verden uden problemer.

Lars fra Garmin Danmark fortæller:

- inReach Mini er vores lille nye satellitkommunikationsenhed, som gør at man aldrig er udenfor kontakt. Et bedre og billigere alternativ til en satellittelefon.

Kan synkroniseres med mobil enhed

Hvis du skulle være ude for at sende et SOS, så besvarer GEOS signalet. GEOS er førende i verden, når det gælder katastrofeberedskabsløsninger og overvågning. De har understøttet redningsaktioner i flere end 140 lande. 

Du kan synkronisere din inReach Mini med en Apple eller Android enhed via den gratis app Earthmate, så du hele tiden har adgang til kort og luftfotos.

Du kan også få vejrudsigter til enhver tid, enten til din aktuelle position, waypoint eller en anden destination på rejseplanen.

Der tilbydes grundlæggende og premium vejrpakker. PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader