Gå til hoved-indhold
Udstyr
- Sejlerne vil have mere end bare nye sejl, de vil også have service. I de seneste par år har vi, i stadig højere grad, hjulpet vores kunder til at afmontere, hente, servicere og opbevare sejl," siger Mats johansson fra Gransegel.

Svenske Gransegel vil tilbyde hjælp til riggen også - køber Benns Mast & Rigg

Sejlloftet Gransegel overtager Benns Mast & Rigg i Stockholm. Det er en del af Gransegels langsigtede strategi at tilbyde kunderne en omfattende og dækkende service. 

Af Troels lykke |

Trods salget til Gransegel kan Benns butik stadig findes på samme sted som tidligere, og drives videre med Erlandssons brygga som ejere.

Ansvaret for riggerværkstedet overtages af Gransegel, men det beholder navnet Benns Mast & Rigg, og er stadig at finde i lokalerne i Nacka udenfor Stockholm. Det skriver Baadmagasinet.dk.

Sejlerne vil have mere end bare nye sejl

- Sejlerne vil have mere end bare nye sejl, de vil også have service. I de seneste par år har vi, i stadig højere grad, hjulpet vores kunder til at afmontere, hente, servicere og opbevare sejl, siger Mats johansson fra Gransegel.

- Samtidig er der mange, der også spørger os om service på deres rig. Når de har gjort det, har vi henvist til Benns Mast & Rigg, og vores samarbejde har været tæt. Så da Benns ejer Erlandssons brygga ønskede et tættere samarbejde, var det som om, puslespillet faldt på plads. Vi har drevet vores udvikling i retning af at være et "Sejladsens hus”, og nu kan vi virkelig tage os af vores og Benns kunder endnu bedre end før, fortæller Mats Johansson på facebook.

Kilde: Baadmagasinet.dk

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites