Gå til hoved-indhold
Udstyr
En svensk producent står bag de allergivenlige produkter. Foto: BoatLab

Håndcreme holder den våde og salte sejlerhud i balance

Tørre hænder er ikke en sjældenhed hos landets sejlere, der bruger det salte hav som legeplads. En god håndcreme ombord er derfor et oplagt element på bådens udstyrsliste. En creme, der blandt andet produceres af svenske O'Keeffes.

Af Sara Sulkjær |

Vindstyrken er høj, farten i top, og fribordet er forlængst gået under vand. 

En cocktail, der for flere sejleres vedkommende er garant for kaskader af saltvand i cockpittet med våde og saltede hænder til følge.

Hud i balance

I kølvandet på det velkendte sejlerproblem hører ikke sjældent tørre og følsomme hænder. Et problem, som svenske O'Keeffes nu forsøger at løse med deres såkaldte 'Working Hands'-creme:

- Den er perfekt, når man sejler og hele tiden er våd og salt. Her holder den huden i balance, uden at den bliver fedtet, lover Henrik Amilon, indehaver af BoatLab, der er ny forhandler af produktet.

Produktet, der fremstilles helt uden fedt, fås på såvel tube som i en cylinderformet holder og kan købes for 89,00 kr.

Beskyt læberne

Står solen højt på himlen, som har gjort det flere dage denne sommer, er hjælpen ligeledes nær. 

En læbestift indeholdende solfaktor 15 kan således beskytte læberne med UV-strålingen samtidig med, at stiften, der fås for 59,00 kr., er i stand til at reparere i forvejen sprukne læber.

En egenskab, der - ikke overraskende - ligeledes findes i de to Repair-stifter, som kommer med et prisskilt på 49,00 kr.

Se alle produkterne hos BoatLab her.

content-loader
content-loader
content-loader