Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Den japanske Drage er nu hævet igen. Foto: Elena Razina/24th HM King Juan Carlos Trophy

Ny Drage synker igen - denne gang i Cascais - se den nu blive hævet

Det japanske Yanmar-hold med Peter Gilmour og gasterne Yasuhiro Yaji og Sam Gilmour vandt åbnings-sejlads i 24th HM King Juan Carlos Trophy i Cascais og tog en andenplads i næste sejlads, men da de sejlede i havn sank båden. Nu er den hævet, se nu video. Opdateret 4. maj.

Af Troels Lykke |

Gilmour-holdet var på vej i havn i hårdt vejr, da de var uheldige og blev ramt af hårdt vindskift i en byge, samtidig blev den åbne Drage fanget af en stor bølge, og de tog en ufrivillig vending og sank, fortæller Sailweb.

Heldigvis var Dragen i det seneste design med hævet dørk, hvilket øgede opdriften, så de tre mænd havde tid til at frigive dem fra Dragen, før den gik til bunds.

Holdet havde også tid til at finde GPS-positionen, så de kunne finde båden igen. Og nu viser et foto, at båden er hævet.

Se båden bive hævet her

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites