Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. PR-foto

Tag duelighedsbevis med Watergames og få et foredrag med Mikkel Beha

Watergames har inviteret Mikkel Beha til at afrunde deres Duelighedskursus d. 1-3 november.

Af Troels lykke |

Er du også helt vild med den danske sejlerfamilie Beha. 

Watergames har inviteret Mikkel Beha til at afrunde deres Duelighedskursus den 1.-3. november. Den kendte sejler holder foredrag om familiens mange sejltogter rundt om i verden. Foredraget vil finde sted efter endt prøve d. 3 november. 

Der vil efter foredraget naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til Mikkel. 

Foredraget er helt unikt kun for deltagerne på dette kursus. (Der kan derfor ikke købes billet i løssalg.)

På kurset får du dermed ikke alene et kursus, hvor du lærer hele pensum, af den teoretiske del af Duelighedsbeviset. 

Men får også dette unikke foredrag, af Danmarks absolut største navn indenfor sejlads, fortæller Watergames til minbaad.dk.

Kurset kan bestilles her: https://watergames.dk/duelighedsbevis-mikkel-beha/

Foredraget. MIKKEL OG DEN STORE VERDEN

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller.

Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for.

Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen, for at holde fast i friheden.

Citat Mikkel: ”Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv.”

I foredraget løfter Mikkel også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Med en aften med Mikkel er der garanti for nærvær, grin og eventyr - og lidt at spekulere videre over, når man går hjem, lover Watergames.

content-loader
content-loader
content-loader