Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Formand for Team Danmark, Frank Jensen, overborgmester fra København, uddelte prisen. I forgrunden står Jan Christiansen i Boxen.

Team Danmarks Talentpris gik til Dansk Sejlunions Jan Christiansen

En overrasket talentudvikler tog prisen i Boxen lørdag aften til DRs Sport 2018 show. Aarhusianeren var op mod Thomas Kiel Larsson fra Dansk Golf Union og Svend Aage Sørensen fra Badminton Danmark.

Af Troels Lykke |

Siden starten af 90’erne har århusianeren været fast bestanddel af udviklingsmiljøet i dansk sejlsport på både talent- og eliteniveau.

Lørdag aften i Boxen i Herning tog Jan Christiansen Team Danmarks Talentpris, der uddeles i samarbejde med Salling Group.

Team Danmark skrev i begrundelsen for nomineringen:

Jan Christiansen er en erfaren og kompetent talentudvikler, der har arbejdet med talenter og landsholdssejlere siden 1994. Han er en samlende figur på det danske sejlerlandshold og en kulturbærer for den danske model.

Jan er en mand, der siger tingene, som de er. Han har et særligt blik for miljøet omkring talentudviklingen, er videbegærlig og skubber konstant til rammerne for at gøre tingene bedre og få mere ud af atleter og investeringer.

Jan er vellidt og respekteret i dansk eliteidræt, og han er altid villig til at stille op og dele ud af sin viden og sine erfaringer.

Jan Christiansen er nomineret til Talentprisen i et stærkt felt, som også tæller Thomas Kiel Larsson (Dansk Golf Union) og Svend Aage Sørensen (Badminton Danmark). 

11th Hour Racing indgår bæredygtigt samarbejde med The Ocean Race

Ledelsen for Jorden rundt-sejladsen og den amerikanske organisation vil sammen beskytte havets fremtid. 11th Hour Racing kalder selv partnerskabet for den største af sin slags i sport.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites