Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Fem nyheder fra det amerikanske mærke, Dock Edge. PR-foto.

Fem nye produkter skal gøre det nemmere at anduve en havneplads

Amerikanske Dock Edge har gjort det endnu nemmere at fortøjre. Watski lagerfører og sælger disse fortøjningshjælpemidler. Få lys på pælene, når du anduver om natten, og sikrer din båd endnu mere mod ridser med fortøjningshjul.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Watski præsenterer fem nyheder fra det amerikanske mærke Dock Edge. De fem produkter skal gøre det nemmere at anduve på en havneplads og sikre båden mod skader.

- Vi synes, det er ret smarte fortøjningsdetaljer, de kommer med fra USA, udtaler Anders Jessen fra Watski.

- De er lækkert udført og et 'must have'. Samtidig er de til stor gavn og nytte, især hvis man ligger til egen bro eller Y-bom, fortæller han.

Slip for skrammer

Blandt produkterne er et fortøjningshjul, som hjælper med at 'glide' båden på plads, så man slipper for skrammer på gelcoaten.

Ligger man opad egen bro, kan båden presses op af broen, hvis der er vind eller bølger direkte på. Hvis der samtidig er stor forskel på flod og ebbe, kan båden også havne under eller på broen. Det modvirker fortøjningsstangen, der holder båden ude fra broen.

Nattelys på pælene

Sommeren er på vej, og derfor går mange med bare tæer på broen, men uheldet kan være ude, og man kan banke storetåen ind i bropullerten. Men med en ny Flip-Up-Pullert er dette problem løst.

Ønsker man brobelysning, når man anduver sent om natten, klarer Dock Edge også dette. En soldreven brobelysning, som man kan sætte fast på en stolpe, så man ikke behøber trække strøm ud på broen.

Brobelysningen med solceller findes måde i en stolpe- og en lav-model.

Begge modeller er med indbyggede batterier, der oplades af solcellen, når der er sol, og lyser hele natten. Batterierne kan enkelt udskiftes, når de ikke længere virker.

content-loader
content-loader
content-loader