Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Glade børn er det vigtigste, især når sejlerne er under 9 år. Her gælder det at man får en blød start, mener man i Skærbæk. Privatfoto
Kapsejlads

Orienteringsejlads for begyndere var en succes til Åbne Lillebæltsmesterskaber i Skærbæk Bådeklub

Åbne Lillebæltsmesterskaber i Skærbæk Bådeklub i Optimist, Zoom8 og Feva. 15 børn i alderen 7-9 år deltog i orienteringssejlads på vandet, fri leg med diverse boards og ekspedition til Paradisbugten med bål på stranden. En stor succes, lyder det fra Lillebælt.

Af Troels lykke |

Åbne Lillebæltsmesterskaber i Skærbæk Bådeklub går godt og med rekordhøje 104 sejlere på tværs af Optimist, Zoom8 og Feva. En fremgang på 36 joller i forhold til 2018.

Om stævnet i fremgang, lyder det fra stævneleder Michael Svensson.

“Efter vi lancerede Åbne Lillebæltsmesterskaber sidste år er det helt fantastisk allerede året efter at mærke en tilslutning på over 100 sejlere og giver os selvfølgelig ambitioner om mere. I år har vi udvidet med Zoom8 og en helt ny kategori “C-begyndere”, hvor 15 børn i alderen 7-9 år deltog i orienteringssejlads på vandet, fri leg med diverse boards og ekspedition til Paradisbugten med bål på stranden. Det var en kæmpe succes som vi håber andre klubber vil tage op så vi sænker adgangsbarrieren og gør introduktionen til sejlads-stævner sjove og udfordrende, uden at det skal handle om pokaler og tyvstarter, siger stævnelederen til minbaad.dk

Detaljer på stævnet (vindere)

34 A-sejlere (Magnus Heegard, Egå og bedste U-12 Aksel Berg, Kaløvig)

18 B-sejlere (Sylvester Berg, Kaløvig)

22 C-sejlere (Anton Lambertsen, Fredericia)

3 FevaXL besætninger (Maja Strøm/Anna Nielsen, Middelfart)

13 Zoom8 (Rasmus Berg, Kaløvig)

15 C-begyndere 

Flere positive ting

Skærbæk Bådeklub beretter om en positiv udvikling med hele 14 nye sejlere alene i år og en storjolle-afdeling under udvidelse. 

“Det er vigtigt vi også fortæller de positive historier om udvikling i opti-klassen”, fortæller Morten Andersen fra Skærbæk. , fortæller Morten Andersen fra Skærbæk Bådeklub.

Se Anders Lund fotos

content-loader
content-loader
content-loader