Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Forstander, Peter Gordon og elever modtog lørdag aften Palby Prisen i Fredericia. Til venstre ses direktør fra Palby Marine, Peter Helleskov. PR-foto

Palby-pris til Hou Maritime Efterskole gav genlyd i medierne

Hou Maritime Efterskole modtog Palby-prisen på 10.000 kroner, fordi efterskolen gør noget ekstra for unge, der gerne vil ud at sejle. Det var en stolt efterskoleforstander, Peter Gordon, som sammen med tre elever tog imod prisen i Fredericia.

Af Maria Ravn Jürgensen |

På Boat Show blev det slået fast, at Hou Maritime Efterskole gør noget ekstra for unge, der gerne vil sejle.

Efterskolen vandt nemlig Palby-prisen, en pris på 10.000 kroner som tildeles en person, forening eller virksomhed, der gør noget ekstraordinært for at få endnu flere sejlere på vandet. Det skriver tv2østjylland.dk.

- Vi er utrolig glade for, at TV2 Østjylland, Jyllands-Posten og andre medier har skrevet om Palby-prisen, det skaber kun positive vibrationer i bådbranchen og sejlerne, siger chef for Palby Marine i Kolding, Peter Helleskov, til minbaad.dk.

Anerkendende pris

Det var en stolt og glad efterskoleforstander, Peter Gordon, der sammen med tre elever fra skolen modtog prisen i Fredericia. Til TV2 Østjylland siger han:

- Vi har lavet efterskole i 29 år, og det er dejligt, at nogen nu får øjnene op for det arbejde, vi gør. Det er skønt at blive anerkendt for det, udtaler han.

Hou Maritime Efterskole var blandt tre nominerede og vandt prisen efter en afstemning på baadmagasinet.dk.

content-loader
content-loader
content-loader