Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Verdens første sail-thru supermarked søsat i Dubai

De arabiske sejlere behøver ikke længere at klare indkøbene inden sejlturen. Et flydende supermarked gør det muligt at handle direkte fra båden.

Af Sara Sulkjær |

Ikke kun på land er det muligt at lægge vejen forbi en fastfood-restaurant, afgive en ordre og modtage sin bestilling indenfor få minutter - helt uden at begive sig udenfor sit transportmiddel.

Også sejlere kan nu glæde sig over denne luksus. I hvert fald hvis man befinder sig i Dubai, hvor verdens første sail-thru supermarked i december så dagens lys.

Nem bestilling

Det er Majid Al Futtaim, en af Arabiens førende supermarkeder, der står bag det nye koncept, hvor sejlere uhyre enkelt kan bestille en sodavand, solcreme eller sandwich.

Som det kendes fra fastfood-kædernes drive-in sættes kursen blot mod det flydende supermarked, hvor ordren bestilles i det åbne vindue. 

Herefter modtager køberen, som det fremgår af videoen øverst i artiklen, en plastikpose med de ønskede varer. 

Har man ikke selv mulighed for at afhente sine varer, hvis man eksempelvis befinder sig på stranden eller på en større båd, er det desuden muligt at afgive sin bestilling over enten telefonen eller en app. Herefter vil varerne leveres indenfor 45 minutter. 

Kan nå kunder overalt

Det flydende supermarked, der er designet med miljøet for øje, gør det dermed endnu lettere for Majid Al Futtaim at servicere dets arabiske kunder - også i fritiden:

- Det er interessant at vide, at vi kan nå vores kunder overalt, hvad enten det er på land eller vand, understreger chef for det nye supermarked-koncept, Miguel Povedano, i en pressemeddelelse. 

Supermarkedet holder åbent seks dage i ugen og servicerer i første omgang sejlere og strandgæster på Kite Beach, Jumeirah Public Beach og Al Sufouh Beach i Dubai.

Supermarkedet kan besøges ved rigmandsbyen Dubai. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader