Gå til hoved-indhold
Udstyr
For at få den bedst mulige radiomodtagelse på vandet anbefaler Columbus Marine at installere en AM-/FM-antenne af god kvalitet og i en tilstrækkelig højde. Foto: PR-foto

Ny Fusion Apollo 770-marineradio har touchskærm i farve

Den første marineradio med farvet touchskærm ser nu dagens lys. Hør radio eller afspil din egen musik på havnen eller under sejlturen via wi-fi, bluetooth og lignende.

Af Sara Sulkjær |

Ærgrer du dig over at afbryde et god grin over P3's Danskerbingo, når du efter køreturen til havnen har parkeret bilen og bevæger dig mod båden, kan et nyt produkt fra Fusion lader latteren vare ved. 

Fra en 4,3 tommer stor, farvet touchskærm, der ifølge den danske importør, Columbus Marine, ikke hidtil er set på marineradioer, gør det nye produkt det muligt at afspille såvel radioprogrammer som egen musik på båden. 

Optimeret lydbillede

Foruden indbygget wi-fi, Apple AirPlay og PartyBus-funktion kommer produktet med det såkaldte DSP, Digital Signal Processing. En feature, der betyder, at radioen er bekendt med samtlige Fusion-højtalere. 

Dermed opnår sejleren et optimeret lydbillede ud fra den valgte højtaler:

- Således får du den bedste lyd til lige netop det musik, du spiller, understreger Columbus Marine.

Forberedt til DAB+

Samtidig kan Apollo-displayet forbindes med den aktive fjernbetjening, Apollo SRX400, trådløst uden kabler, hvilket er med til at lette installationen for køberen.

Serien kører NMEA2000, Ethernet, Bluetooth og er desuden forberedt til DAB+. 

Du kan hive Fusion Apollo 770-radioen ombord fra 7.999,00 kroner. Læs mere hos Columbus Marine her.

content-loader
content-loader
content-loader