Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
TEAM DM: Guld: Team Cille: Søren Seneca, Ringsted, - Torben Madsen, Sigrid Malstrøm Jacobsen, Peter M Holmgren. Sølv: Team Fjolle, Jyllinge: - Max Jensen, Paw Pedersen, Morten Jensen, Claus Larsen. Bronze: Team SEAPRO, Lejre: - Henrik Tolstrup, Kim Hansen, Rasmus Almbjørn
Lystfiskeri
DM i Fladfisk individuel: Guld: Søren Seneca, Ringsted.  Sølv: Jesper Jensen, Borup. Bronze: Henrik Tolstrup, Lejre.
Lystfiskeri
122 både og 316 lystfiskere deltog i Onsevig.

Team Cille fra Ringsted løb med hold-sejr i DM for Fladfisk

Efter tre guldmedaljer blev Team Stormen slået af Team Cille i et utroligt tæt opgør i top 3 ved DM i Fladfisk 2019 i Onsevig. I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet. 122 både og 316 lystfiskere deltog.

Af Troels lykke |

Den lille by, Onsevig med cirka 100 indbyggere og den lille Onsevig Sejlklub fik nok at se til med stævneleder Peter Dan Petersen og 40 hjælpere.

Den lille havn var helt proppet med 122 både med 316 spændte lystfiskere

- Lørdag var der lidt bølger men fint fiskevejr og det var endnu bedre søndag, der var der under to m/sek., det var helt perfekt, fortæller Peter Dan Petersen til motorbaadsnyt.dk.

Favoritter vandt ikke denne gang

Storfavoritteerne i Team Stormen, der ellers var i topform efter en sejr ugen før i den svenske konkurrence Kinnarps artskonkurrence, måtte her i weekenden se sig henvist til 5. pladsen i det 10. DM i Fladfisk.

Vinderne, og dermed Danmarksmestre, i 2019 blev Team Cille med 220,38 point, tæt forfulgt af Team Fjolle, der tog sølvmedaljen med 219,31 point.

Team Cille fra Ringsted består af Søren Seneca, Torben Madsen, Sigrid Malstrøm Jacobsen, Peter M Holmgren

Der var kun 1,07 point forskel mellem guld- og sølvmedaljen, hvilket svarer til ca. 10 g på en ising, så tæt har vi aldrig oplevet en finale før. Og lige efter med 217,18 point, og dermed bronzevindere, kom Team SEAPRO.

Individuel Danmarksmester fangede en rødspætte på 2.030 gram

Individuel Danmarksmester blev Søren Seneca, Team Cille med 101,5 point. Vinderfisken var en rødspætte på ikke mindre end 2.030 g.

Det var samtidig en DM i Fladfisk rekord  for kategorien rødspætte. Sølv gik til Jesper Jensen, Team Thiller med 91 point og Henrik Tolstrup. Team SEAPRO fik bronze med 74,3 point.

Vejret var med os til dette års DM, der var to rigtig gode fiskedage med fornuftige fangster, og  som saget et yderst tæt konkurrenceforløb.

Team Fjolle førte efter førstedagen, men lige i hælene på dem var både Team Stormen og Team Alle tiders.

Spændingen steg, da billedet ændrede sig på andendagen, da de tre førerbåde ikke fangede de store fisk, hvorimod Team Cille og Team SEAPRO fik hevet gode fisk i land og steg til tops på ranglisten.

I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet.

Mestrene

Danmarksmester Individuel:

Guld: Søren Seneca, Ringsted.  Sølv: Jesper Jensen, Borup. Bronze: Henrik Tolstrup, Lejre

Danmarksmestre Team konkurrencen:

Guld: Team Cille: Søren Seneca, Ringsted, - Torben Madsen, Sigrid Malstrøm Jacobsen, Peter M Holmgren

Sølv: Team Fjolle, Jyllinge: - Max Jensen, Paw Pedersen, Morten Jensen, Claus Larsen

Bronze: Team SEAPRO, Lejre: - Henrik Tolstrup, Kim Hansen, Rasmus Almbjørn

content-loader
content-loader
content-loader