Gå til hoved-indhold
Tur
Da familien Rosentoft vendte tilbage til Danmark, var det med et ekstra besætningsmedlem ombord. Lillebror Sylvester kom til verden på en ø i Caribien. Foto: Familien Rosentoft

Familien Rosentoft fortæller om den udfordrende hjemkomst i DR-indslag

Den københavnske sejlerfamilie er tilbage i hverdagen efter to år på havet. Undervejs har Danmarks Radio fulgt med på sidelinjen og produceret et ti minutter langt indslag, som netop er vist i 21 Søndag. Få linket her.

Af Sara Sulkjær |

I 2016 kastede Cille og Christian Rosentoft fortøjningerne i København for med børnene Gustav, Betram og Liva at sætte kursen mod Caribien og en hverdag, hvor arbejde og skole ikke skulle sætte begrænsningerne for tiden til kram, snak og hygge.

To år senere er familien nu tilbage i Danmark. Tilbage til en hverdag, der står i skarp kontrast til det afslappende øliv, som leves af de lokale på den anden side af Atlanten.

Hør familien fortælle om forberedelserne, turen og hjemkomsten i indslaget på DR TV her

Gamle bundmalinger gjort ulovlige – Miljøstyrelsen truer med bøde og fængselsstraf

Har du bundmalinger stående på hylderne, bør du tjekke, om de overholder det nye BPR-regulativ. Lever malingen ikke op til EU-kravene, kan det få konsekvenser, forklarer Hempels marketingdirektør Thomas Olsen til minbaad.dk.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites