Gå til hoved-indhold
Tur
Da familien Rosentoft vendte tilbage til Danmark, var det med et ekstra besætningsmedlem ombord. Lillebror Sylvester kom til verden på en ø i Caribien. Foto: Familien Rosentoft

Familien Rosentoft fortæller om den udfordrende hjemkomst i DR-indslag

Den københavnske sejlerfamilie er tilbage i hverdagen efter to år på havet. Undervejs har Danmarks Radio fulgt med på sidelinjen og produceret et ti minutter langt indslag, som netop er vist i 21 Søndag. Få linket her.

Af Sara Sulkjær |

I 2016 kastede Cille og Christian Rosentoft fortøjningerne i København for med børnene Gustav, Betram og Liva at sætte kursen mod Caribien og en hverdag, hvor arbejde og skole ikke skulle sætte begrænsningerne for tiden til kram, snak og hygge.

To år senere er familien nu tilbage i Danmark. Tilbage til en hverdag, der står i skarp kontrast til det afslappende øliv, som leves af de lokale på den anden side af Atlanten.

Hør familien fortælle om forberedelserne, turen og hjemkomsten i indslaget på DR TV her

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites