Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her er holdet bag det nye firma, Mainfurl A/S. De ses her i Vejle. Steen Kjølhelde ses i gul jakke. PR-foto
Kort Nyt
Bommene kommer i 5 modeller og de er v-formet, som vist på billedet.

Kjølhede, Westfal, Hulegaard og Mikkelsen starter MAINFURL op til rullebomme

Firmaet MAINFURL A/S skal producere og sælge rullebomme til sejlbåde i størrelsen 40 til 70 fod. Bag firmaet står 4 ejere, hvoraf de to er meget kendte i markedet. Steen Kjølhede og Peter Westfal har tilsammen 70 års erfaring i branchen.

Af Troels lykke |

Gammel god vin på nye flasker. Steen Kjølhede er en vældig kendt mand i bådbranchen, både som ekstrem dygtig sejler, men i den forbindelse her er det mere på sin plads at sige, at han  bl.a. stiftet og i næsten 20 år drevet FurlerBoom, som han solgte for godt 2 år siden.

Selvom Kjølhede har rundet 74 år har han stadig mod på at være med til at starte et nyt firma op.

- Det er en kæmpe udfordring og nu får jeg lov til at videreudvikle og optimere et velfungerende produkt, så de nye Mainfurl rullebomme bliver helt anderledes og endnu bedre, forklarer  Steen Kjølhede i en pressemeddelelse.

Peter Westfal har arbejdet mest med sejl og master, men var med i FurlerBoom en kort periode. Han skal tage sig af salget og markedsføringen.

Peter Westphal:

- Jeg glæder mig helt vildt til at få vores bomme ud i markedet. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og har de bedste underleverandører med på holdet. De har arbejdet sammen med Steen før, og har den rigtige forståelse for hvad kvalitet er.

Mikkelsen bliver direktør

De to øvrige ejere er Claus Hulegaard og Carsten Mikkelsen. Claus Mikkelsen har en baggrund som virksomhedsejer af et firma, der producerer hæve-/sænkeborde og har senest været medejer af Vejle Bådværft. Han er direktør i Mainfurl, og skal stå for produktionen og indkøb.

Carsten Hulegaard er advokat, men har de seneste år haft flere investeringsprojekter. Han er bestyrelsesformand og vil bistå Claus i det administrative.

De to er ivrige sejlere.

- Det hele startede med, at Carsten Mikkelsen opsøgte Steen Kjølhedefor at få ham til at tegne en rullebom til et bådprojekt han er involveret i, og så udviklede tingene sig i takt med, at vi kunne se, at der var en efterspørgsel på et high end produkt indenfor rullebomme, siger Carsten.

Testes på Carstens XC45 

Han kontaktede Peter, som har de rette forbindelser og stor kontaktflade, og så kom Claus også med på vognen, og grundstenene var lagt til det nye firma.

MAINFURL vil testsejle med prototypen i februar 2020 på Carstens XC 45, og skal levere de første bomme i marts, så der er gang i tegnebrættet.

Bommene kommer i 5 modeller og de er v-formet, som vist på billedet. Yderligere information kan hentes på www.Mainfurl.com

content-loader
content-loader
content-loader