Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
I Vejle har man, som mange andre sejlklubber, købt to brugte J/70ere. PR-foto

Vejles J/70 projekt modtager 25.000 kr. fra Jelling Sparekasses Fond

I Sejlklubben Neptun Vejle ved man hvordan man skaffer penge. Og med støtte fra Jelling Sparekasses Fond kan klubben nu fortsætte projektet: At skabe brobygning mellem ungdoms- og voksenafdeling og samtidig starte nye tiltag.

Af Troels lykke |

Sejlklubben Neptun Vejle har modtaget 25.000 kr. i støtte fra Jelling Sparekasses Fond og såvel bestyrelsen som J/70 udvalget i klubben glæder sig over støtten. Dette var i efteråret medvirkende til, at vi kunne købe de to lejede J/70 sportsbådebåde.

Med bevillingen kan Sejlklubben Neptun Vejle se frem til det videre arbejde med den sociale- og sportslige udvikling, og, forhåbentlig byde velkommen til mange nye ansigter i klubben.

Unge og kvinder får glæde af donation

Projektet, der udover de sportslige ambitioner, også omfatter nye muligheder – som sejlads for 15-23 årige (Youngsters) og Women on Water (WOW), der sejles med kvindebesætninger.

Desuden kan ungdomsafdelingen starte med at uddanne de helt unge sejlere til at anvende de både, som Dansk Sejlunion anbefaler.

Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse,og bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse: Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.

Jelling Sparekasses Fond´s FORMÅL:

Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den
tidligere Jelling Sparekasses virkeområde: JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland


Fonden uddeler ikke legater.

content-loader
content-loader
content-loader