Gå til hoved-indhold
Småbåde
Det vægtoptimerede ProZero-koncept er populært på det højt specialiserede marked for arbejdsbåde. Her den nye ProZero 9,3 meter. Foto: PR-foto
Småbåde
Det vægtoptimerede ProZero-koncept er populært på det højt specialiserede marked for arbejdsbåde. Her den nye ProZero 9,3 meter. Foto: PR-foto

Kunden kan selv tilpasse designet på ny ProZero-model med P-top

ProZero 9,3-meter P-top er af Tuco Marine udviklet med omhu for at sikre fleksibilitet i designet. Det betyder, at designet kan tilpasses efter kundens krav uden kompromis med fartøjets pålidelighed og sikkerhed.

Af Sara Sulkjær |

Tuco Marine Group lancerer nu designet af en ny ProZero 9,3 meter P-top model, der er blevet tilføjet selskabets linje af carbon-fiberbaserede ProZero-både. 

En båd, der med lav vægt og et semi-åbent design er en hurtigere arbejdsbåd med større driftsområde og længere rækkevidde.

Samtidig har P-toppen en beskyttende P-top-konsolløsning og fleksible siddepladser, der kan rumme op til 12 passagerer eller en fuld dæklast.

Samarbejde med kommende brugere

Den første nye P-top i ProZero-linjen er den 9,3 meter lange P-top med to udenbordsmotorer, ligesom waterjets og Z-driv-fremdrivningssystemer er tilgængelige på modellen. 

Den leveres i en speciel P-top-konfiguration med en beskyttende fuldbredde styrekonsol med fuld forrude og lukket tag. Samtidig kan siderne og bagsiden af P-toppen kan lukkes med lærredssider for yderligere komfort og fleksibilitet.

For at sikre at den nye design-, layout- og funktionalitetsprofil opfylder kravene til semi-åbne og fleksible både i et voksende arbejdsbådsmarked, har Tuco i designprocessen arbejdet tæt sammen med kommende brugere.

Den 9,3 meter lange P-top vil snart blive fulgt af søskende i forskellige størrelser. En 7,99 og en 10,5 meter version er på vej.

Manden bag roret sætter grænsen

En stabil sejlads i ekstreme vejrforhold er ProZero 9,3 meter-skroget garant for, ligesom de hurtige operationer i hårdt vejr blot begrænses af besætningen ombord.

ProZero-bådene er tilgængelige i flere versioner, som alle er omhyggeligt skræddersyet til særlige brugerkrav. Cockpitlayoutet i bådene er indrettet til at maksimere brugen af state-of-the-art-technologi og elektroniske navigationshjælpemidler.

- Det modulbaserede design gør det muligt for os at give vores kunder et produkt, der er tilpasset efter deres særlige behov med en relativt kort leveringstid sammenlignet med markedsgennemsnittet. Det kan vi gøre samtidig med, at vi opretholder det høje niveau af pålidelighed og kvalitet, som vi altid stræber efter, fortæller adm. direktør i Tuco, Jonas Pedersen, i en pressemeddelelse.
 

content-loader
content-loader
content-loader