Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Med en længde på 44,6 meter bliver Baltic 146 den tredje største båd som Baltic Yachts skal konstruere. Foto: Baltic Yachts.
Kort Nyt
Kort Nyt

Baltic Yachts bygger 45 meter lang superyacht

Baltic Yachts i Finland står for konstruktionen af den 44,6 meter lange Baltic 146. Superyachten får flere kahytter og loungeområder, og med to ror kan den manøvre i havne.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Det finske værft, Baltic Yachts, er begyndt på konstruktionen af en 44,6 meter lang yacht, Baltic 146. Konstruktionen foregår i den finske by Jakobstad. Det skriver yachtharbour.com.

Interiørdesignet er lavet af det tyske design studio, Judel / Vrolijk & Co. Yachten er det tredjestørste projekt, som værftet nogensinde har stået for.

I 2011 blev den 66,7 meter lange Hetairos bygget på værftet og i 2017 den 55 meter lange Pink Gin 175. 

Delt i fire

Superyachten bliver bygget af avanceret kompositmateriale, og stikker 3,4 meter under vandlinjen. Yachten får to ror, som gør det lettere for den at manøvre i havne.

Skroget bygges i fire sektioner, en nedre sektion, to sidesektioner og agterspejlet.

- At bygge yachten i sektioner gør det lettere for vores arbejdere at få adgang, hvis der skal laves forbedringer, kommenterer Baltic Yachts.

Under dæk finder man en masterkahyt med tre ekstra doublekahytter. Også et loungeområde samt spisestue er at finde ombord, hvor vinduer og tagvinduer sørger for en masse naturligt lys.

Værftet regner med at bruge 24 måneder på projektet. Allerede nu er værftet i gang med to customyachts, en Baltic 142 Canova og Baltic 112 Liaratake, som begge skal stå færdige senere i år.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites