Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De tidligere år har Sejlsportsligaen solgt de 7 både til fortrinsvis klubber, der gerne ville i gang med J/70-sejlads. Foto: Frederik Sivertsen/sejlsportsligaen

Syv J/70ere til salg

Sejlsportsligaens sætter nu de syv både, som har sejlet med i ligaen hen over sæson 2019 til salg. Salget gennemføres kun hvis alle bådene kan sælges, da en del af konceptet i ligaen er, at bådene er ens.

Af Troels lykke |

Sæsonen lakker mod ende og det betyder at bådene nu sættes til salg så de forhåbentlig kan komme ud i klubberne og blive brugt.

Salget gennemføres kun hvis alle bådene kan sælges, da en del af konceptet i ligaen er, at bådene alle er fuldstændig ens, skriver sejlsportsligaen til bådpressen.

Udvikling og aktiviteter

De tidligere år har Sejlsportsligaen solgt de 7 både til fortrinsvis klubber, der gerne ville i gang med J/70-sejlads. Resultatet af de tidligere salg, er at klubberne i højere grad kan tiltrække og fastholde eksisterende og nye medlemmer.

Aktiviteter der knytter sig til Youngsters (ung sejlere i alderen 13-23 år) og WOW (Women on Water). Det er selvsagt ikke bådenes skyld alene men også dedikeret klubarbejde, hvor sparing og ideudvikling mellem J/70-ejere har været afgørende.

Håbet er at de mange gode cases fra nord til syd i landet, kan være med til at klubber eller privatpersoner investere i J/70’eren. Den hurtigst voksen bådklasse i verden lige nu.

Klubberne i ligaen

Klubberne i Sejlsportsligaen er som de første blevet hørt, og flere har budt ind på et køb. 

Tidligere har ligaens både stået til opbevaring og sejlet to sæsoner. Et af argumenterne for et salg er bl.a.: ”at nye klubber som vi ikke har hørt fra før melder sig på banen, eksisterende klubber med J/70ere har brug for flere og vi tror derfor på at de 7 både vi har, skal ud og ’klubudvikle’, og ikke stå i en hal..”

Særligt området omkring Øresund, Aarhusbugten, Sydfyn og Vejle har stigende aktivitet og arrangerer vintertræning for interesserede. Mulighederne er mange i J/70 miljøet.

For interesse, kontakt Sejlsportsligaen, Nynne Ammundsen eller læs mere på sejlsportsligaen.dk under nyheder.

content-loader
content-loader
content-loader