Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Oure i samarbejde med Lopolight - tester lanterner på fire DS 37ere

- En af de helt store bonusser, udover sikkerheden med Lopolight, er, at det hvide agterlys giver et super lys på windexen, så vores nye sejlere på Danmark Rundt hele tiden kan orientere sig omkring vindens retning, siger Jesper Henriksen, leder af sejlads på Oure.

Af Troels lykke |

Skolerne i Oure har indgået et samarbejde omkring testning af lanterner fra Lopolight den kommende sæson.

I den forgangne måned er alle lanterner blevet udskifte og tjekket igen. Og mandag aften skulle de stå deres prøve i farvandet mellem Lundeborg og Lohals.

Mads Groth, underviser Oure Højskole - Danmark Rundt og professionel skipper:

- Jeg er meget tilfreds med resultatet, og den stor mænge lys det giver. Det er med til at øge sikkerhed for os selv og andre. Vi er sikre på at blive set.

Fin platform for Lopolight

Jan Møller, direktør fra Lopolight, er også meget tilfreds med samarbejdet.

- Vi har fået en fin platform for test af vores produkter. Oure har mange aktiviteter som tur i det Syd Fynske øhav, Fyn Rundt og ikke mindst Danmark Rundt to gange årligt. At vi samtidig også kan støtte sejlerne fra Oure med bedre sikkerhed ombord er et klart plus også.

Først test har været af en trefarvet mastetop-lanterne, som er monteret på alle Oures fire DS-matchracere.

Nu er der lys på windexen

- En af de helt store bonusser, udover sikkerheden, er, at det hvide agterlys giver et super lys på windexen, så vores nye sejlere på Danmark Rundt hele tiden kan orientere sig omkring vindens retning, siger Jesper Henriksen, leder af sejlads på Oure.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites