Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Frederik Rask og Sebastian Wright har også tid til at skåle på den hektiske 49er. Foto: Nicolai Schwaner
Kapsejlads
Foto: Frederik Sivertsen/Sejlsportsligaen

49ere skal lære unge J/70ere om bådhåndtering - og hygge

Når den kommende Youngsters-camp løber af stablen i Hellerup 27.-28. april, vil deltagerne blive undervist af 49erne Frederik Rask og Sebastian Wright. Campen vil fokusere på bådhåndtering, ’practise makes perfect’. Men nok allervigtigst – en hyggelig start på sæsonen sammen med andre Youngsters.

 

 

Af Troels lykke |

Når Hellerup Sejlklub den 27.-28. april starter med årets første Youngsters-camp, bliver det med nogle af de bedste 49’er-sejlere herhjemme, som skal lære fra sig hen over hele weekenden. De to jollesejlere Frederik Rask og Sebastian Wright vil fokusere på læring og kommunikation.

Men man vil også fokusere på ”hyggen” i det fælleskab, man har, når man sejler fire-fem sejlere sammen.

Youngsters er for alle uanset niveau

- De unge youngsters er virkelig inkluderende. Så de sidste pladser kan besættes ligegyldig, om man er ny sejler, ny i kølbåd eller mere hard core og erfaren sejler. Der bliver masser af læring på vand og endnu mere hygge på land, fortæller Nynne Desirée Ammundsen fra Sejlsportsligaen.

Tilmeldingslink her: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/7/

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites