Gå til hoved-indhold
Udstyr
Her en båd med de genanvendelige OneSails. PR-foto
Udstyr
Udstyr

OneSails FORTE 4T er nu 100 procent genanvendeligt

Ved at skifte lim, hærder og opløsningsmiddel ud med varmefusion og basepolymer er vores topprodukt 100% genanvendeligt, fortæller Mads Christensen fra OneSails i Helsingør. Læs også om Spirit Yacht 111, der skal være verdens mest miljøvenlige sejlsuperyacht.

Af Troels lykke |

The Next Generation of Sails er også grønne, lyder det fra OneSails i en pressemeddelelse i dag, her kommer det frem at OneSails FORTE 4T er nu 100% genanvendeligt.

- Vi må være ærlige og indrømme at dette ikke var årsagen da OneSails tilbage i 2007 producerede det første FORTE 4T sejl. Årsagen var at lave et lettere, stærkere og ikke mindst mere holdbart sejl, forklarer sejlmager og kapsejler Mads Christensen fra OneSails.

FORTE 4T er ifølge OneSails på nuværende tidspunkt eneste produkt som har "Certificeret ISO 14001, 14021, 14040, 14044 Life Cycle Asseesment".

Forpligtet til at genbruge sejl ifølge ISO-standard

- Dette betyder blandt andet at vi som OneSails forpligter os til at modtage sejlet efter endt levetid, og derefter arrangere sejlet bliver korrekt genbrugt, som også er beskrevet i ISO 14040 som " from cradle to gate".  Vi er glade for bidrage til en grønnere fremtid og at FORTE 4T bestem er "THE NEXT GENERATION OF SAILS" uden at gå på kompromis med kvalitet., forklarer Mads Christensen.

Spirit Yachts 111 er mest miljøvenlige superyacht

Seneste bevis er FORTE 4T er valgt til Spirit Yachts 111 foods drømmebåd som er ved at blive færdiggjort i England.

Spirit Yacht mål er Spirit 111 skal være ​​den mest miljøvenlige sejlsuperyacht nogensinde skabt, igen uden at gå på kompromis med kvalitet.

Spirit Yachts 111

Længde overalt:   33.9 m
Vandlinje:            24.0 m
Bredde:               6.4m
Dybgang:            4.05m
Vægt:             58 tonnes l
Ballast:                   45%
Køl: SG Iron blade with lead bulb
Ror:  Carbon composite spade
Batterier: BMW lithium battery 40Kwh units
Motor: Torqeedo electric drive system
Generatorer: 2 x 25kW
Sejlareal:  450sqm -FORTE 4T

content-loader
content-loader
content-loader