Gå til hoved-indhold
Småbåde
Sejlere i alle aldre inviteres til BRIG RUN. Foto: BRIG

Landets BRIG-sejlere sætter kurs mod fjerne dansker-kyster i august

Ejere af BRIG-motorbåde samles til august, hvor socialt samvær, hyggelig sejlads og fine madretter er på menuen. Det er brandets danske forhandler, Pro-Safe, der står bag eventen.

Af Sara Sulkjær |

Mens flere bådejere i slutningen af august med længsel kan se tilbage på en afsluttet sommerferiesejlads, lurer ét af årets højdepunkter i horisonten for BRIG-sejlerne, det såkaldte BRIG RUN.

En sejlads, hvor landets BRIG-sejlere i alle aldre sætter hinanden stævne til en hyggelig dag på land og vand den 31. august.

Let frokost og forfriskninger

Den centralt beliggende Middelfart Marina bliver udgangspunktet for deltagerne, der indleder BRIG-dagen med skippermøde kl. 9.30.

- Vi lægger kursen og sejler mod fjerne kyster, hvor vi senere tager en let frokost, skriver arrangørerne fra Pro-Safe i invitationen til sejlerne.

Herefter vendes stævnen atter mod Middelfart med ophold og forfriskninger undervejs, ligesom sejlerne i fællesskab vil tage bådene op ad vandet ved ankomsten til havnen.

Den lokale Café Razz danner rammerne om den afsluttende middag, der, ligesom de øvrige omkostninger samt BRIG-accessories, er inklusiv i prisen på 350,00 kr. for voksne, mens børn under tolv år kan snige sig med for det halve beløb.

Sejl sikkert med redningsvest

Foruden det sociale samvær med ligesindede BRIG-sejlere får deltagerne mulighed for at købe en BRIG-redningsvest fra det anerkendte Crewsaver til halv pris. 

549,00 kroner må sejlerne således slippe for vesten, der bestilles ved tilmelding og udleveres på eventdagen.

Tilmelding foretages senest den 5. august til henrik@pro-safe.dk.

content-loader
content-loader
content-loader