Gå til hoved-indhold
Havne
Tom Elmer Christensen ser frem til at møde havnenes brugere. Foto: FLID

Ny specialkonsulent skal skubbe på lystbådehavnenes udvikling

Tom Elmer Christensen ansættes pr. 1 august som specialkonsulent hos Foreningen af Lystbåde-havne I Danmark (FLID), hvor han skal være med til at styrke brancheforeningens faglighed, interessevaretagelse og betjening af foreningens 270 medlemshavne.

Af Sara Sulkjær |

De danske lystbådehavnes forening, FLID, er i en forrygende udvikling.

Derfor har forbundet nu valgt at udvide medarbejderstaben for at udvikle og styrke branche-foreningen og de services, foreningen yder til medlemshavnene. 

Samtidig skal der skubbes på i forhold til havneudviklingen i Danmark og arbejdes med en styrkelse af vidensdelingen på tværs af havnene. 

Grundig forhåndsviden

Valget er faldet på Tom Elmer Christensen.

En mand, der har et grundigt kendskab til havneverdenen, blandt andet gennem 12 år som sekretariatschef for FLIDs søsterorganisation, Danske Havne.

Derigennem har han god føling med politikernes ønsker til havneudvikling, og han kommer med et solidt netværk til myndigheder på både lokalt og nationalt niveau. 

- Vi byder et stort velkommen til Tom og glæder os til at få en særdeles vidende og kompetent medarbejder ombord, der både har et stort kendskab til branchen, og som kan være med til at styrke FLID på rigtig mange måder, siger FLID's direktør, Jesper Højenvang, i en pressemeddelelse.

Vil møde sejlerne

Direktøren ser frem til et godt samarbejde, der først og fremmest skal komme havnene til gode. Et udgangspunkt, som den nyansatte naturligvis bakker op om:

- Jeg glæder mig meget til at arbejde for FLID og til at bistå havnene med vidensdeling og rådgivning, og så ser jeg meget frem til at møde menneskerne bag havnene, siger Tom Elmer Christensen. 

content-loader
content-loader
content-loader