Gå til hoved-indhold
Udstyr
Actisense W2K-1 kan nemt tilsluttes andre enheder via Wi-Fi. PR-foto.

W2K-1 fra Actisense viser vigtige data fra din båd på mobil eller tablet

Med den nye W2K-1 fra Actisense kan du hurtigt se, hvad der sker på din båd. Data som position, hastighed og AIS-meddelelser overføres nemt til eksempelvis mobil og tablet, forklarer Jan Christiansen fra Lyngaa Marine.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Actisense og Lyngaa Marine i Danmark introducerer en praktisk nyhed til danske lystsejlere.

Med den nye W2K-1 kan sejlere hente nyttige og vigtige informationer direkte til smartphone, tablet eller laptop.

W2K-1 overfører data fra NMEA 2000-rygraden i din båd til en hvilken som helst enhed, der er forbundet til den via Wi-Fi.

Gem dine data

W2K-1 har indbygget konvertinger af NMEA 2000-meddelelser til NMEA 0183 sætninger, hvilket gør det muligt at dele et bredt udvalg af fartøjsdata. 

Data, der blandt andet inbefatter position, hastighed, kurs, vindhastighed, dybde, motordata og AIS-meddelelser, der skal deles med NMEA 0183 kompatible software applikationer, der kører på tilsluttede enheder.

Alle de modtagne data kan logges til dets interne micro SD-kort til senere download for at kunne bruges til at analysere rejsen.

- Dette er meget nyttigt til at analysere racedata, generere logbøger, diagnosticere problemer eller endda dele dine rejsedata, forklarer Jan Christiansen fra Lyngaa Marine.

Data kan gemmes i cirka 16 dage på det forudinstallerede micro SD-kort af industriel kvalitet, som kan opgraderes, hvis brugeren ønsker mere opbevaring.

content-loader
content-loader
content-loader