Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Med det nye hovedkvarter har vi fået en kæmpe hal til lagerbåde samt to store værksteder der giver os den produktionskapacitet vi har brug for, fortæller Lars Hjorth, ejer og direktør for Tornado Boats International. PR-foto Morten Frølich
Kort Nyt
Sidste år fik virksomheden sin første forhandler i USA, og i år har man fået nye forhandlere i lande som Grækenland, Irland, Canada og Australien. PR-foto Morten Frølich

Tornado Boats International udvider med nyt hovedkvarter i Lystrup

Tornado Boats International, den danske producent af RIB-både, er i flyttet i nyt, større og mere grønt hovedkvarter i Lystrup, lige nord for Aarhus. Firmaet vokser og indfører nu grønnere principper i produktionen.

Af Troels lykke |

Der er taget alle miljømæssige hensyn under opførelsen af byggeriet i Lystrup, og der er tænkt i løsninger, der kan minimere virksomhedens Co2 fodaftryk, det fortæller Tornado Boats International i dag til minbaad.dk i en pressemeddelelse, leveret af Morten Frølich.

Alle kontorer og lagrer bliver nu samlet under et tag, for at minimere rejsetiden for både personale og varer, og den nye bygning er placeret kun 500 meter fra Djursland motorvejen for at minimere Co2 udledningen så meget som muligt.

”Vi har de sidste par år haft brug for meget mere plads efterhånden som virksomheden er vokset, og med det nye hovedkvarter indfører vi flere bæredygtigheds-principper i vores produktion,” siger Lars Hjorth, ejer og direktør for Tornado Boats International.

Et naturligt skridt
Siden virksomheden flyttede fra England til Danmark i 2008 er den vokset støt år for år, og har løbende ekspanderet på andre markeder, både i og uden for EU.

Sidste år fik virksomheden sin første forhandler i USA, og i år har man fået nye forhandlere i lande som Grækenland, Irland, Canada og Australien. Derfor blev det mere og mere nødvendigt med et nyt hovedkvarter.

Lars Hjorth uddyber:

“Det er det helt naturlige næste skridt for denne virksomhed. Med det nye hovedkvarter har vi fået en kæmpe hal til lagerbåde samt to store værksteder der giver os den produktionskapacitet vi har brug for. Og hvis det skulle blive nødvendigt, er der faktisk plads til yderligere udvidelse.”

Det nye hovedkvarter er på i alt 1400 m2, og består af en stor hal til lagerbåde, åbne kontorlokaler, møderum, kantine, et stort værksted til montering af motorer, et mindre værksted til beskidt arbejde som slibning, laminering, limning, etc., og en stor parkeringsplads til læsning af både. 

Læs mere om Tornado Boats International:

https://tornado-boats.com

Facebook

Instagram

LinkedIn

Youtube  

Firmaets nye adresse:
Tornado Boats International, Skæringvej 107, 8520 Lystrup.
Tlf.: 86 26 56 55  info@tornadoboats.com

 

content-loader
content-loader
content-loader