Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Sejlklubben Neptun Vejle får DIF og DGI-støtte til J/70 projekt

Pengeregn fortsætter i Østjylland. Sejlklubben Neptun Vejle, der for nylig fik en J/70er forærende, har nu også fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI`s foreningspulje. Pengene er til at skabe bro mellem ungdoms- og voksenafdeling og starte nye tiltag.

Af Troels lykke |

Med støtte fra bl.a. DIF og DGI`s foreningspulje kan Sejlklubben Neptun Vejle nu fortsætte  projektet: At skabe brobygning mellem ungdoms- og voksenafdeling og samtidig starte nye tiltag.

Sejlklubben Neptun Vejle har fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI`s foreningspulje og såvel bestyrelsen som J/70 udvalget i klubben glæder sig over støtten, fortæller de i en pressemeddelelse.

Projekt til 15-23 årige

Med bevillingen kan Sejlklubben Neptun Vejle se frem til det videre arbejde med den sociale- og sportslige udvikling, og, forhåbentlig byde velkommen til mange nye ansigter i klubben.

Projektet, der udover de sportslige ambitioner, også omfatter nye muligheder – som sejlads for 15-23 årige (Youngsters) og Women on Water (WOW), der sejles med kvindebesætninger.

Desuden kan ungdomsafdelingen starte med at uddanne de helt unge sejlere til at anvende de både, som Dansk Sejlunion anbefaler.

Sejlklubben Neptun Vejle har modtaget bevillingen på kr. 30.000 fra DIF og DGI`s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger.

DIF og DGI`s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. Til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løfte instruktørkompetencer.

Alle kan søge om DIF og DGI`s foreningspulje

Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen

Puljen ansøges va Centralt Foreningsregister på www.medlemstal.dk

Mere information for puljen findes på DIF og DGI`s hjemmesider.

content-loader
content-loader
content-loader