Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Mini-transat båd blev slået af CB66er. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Søsiden, Fyns Amts Avis

190 solo-sejlere i mål lørdag eftermiddag - men nu dør vinden

De sidste både rundt om Fyn kæmper ved Helnæs i let vind, forklarer den fynske sejlklub. CB66-sejler Klaus Rønn Madsen igen tog sejr i solo-sejlads, denne gang slog han Mini-Transat både. Martin Meridin vandt igen sin start i Landmark 43. Se flotte fotos fra Groth og Søren Stidsholt.

Af Troels lykke |

Solen skinner og 190 solo-sejlere er kommet i mål i Christiansminde i Svendborg, hvor stolte sejlere tager deres Finisher-trøjer på med stolthed.

Det har nemlig været et hårdt kryds i nat i 10 m/sek., fortæller Martin Meridin, Landmark 43-sejler fra Kalundborg. Han vandt sit løb blandt de største både, hvor Michael M. Andersen udgik i den største båd, en X-55.

Mest bemærkelsesværdigt er måske, at Klaus Rønn Madsen kom først blandt de små både i sin CB66er.

- Han har virkelig gjort det godt igen og slog Mini-Transat bådene, det er flot, forklarer Philip Cossen til minbaad.dk.

Se fotos af fotograf Mikkel Groth, der også sendte en drone i luften

Se også 73 fotos fra Søren Stidsholt Nielsen fra Søsiden, Fyns Amts Avis

Der ligger nu en flok både på cirka 50 der kæmper mod målstregen i Svendborg, blandt andet en 45 fods stålbåd, der er i vindstille ved Helnæs.

- Nogle af dem har 19 timer til at nå mål før der er gået 50 timer, som er tidsgrænsen, forklarer Philip Cossen til minbaad.dk.

Resultatlisten

Se også nyheder fra sejladsen her: www.facebook.com/silverrudder/

content-loader
content-loader
content-loader