Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Hot ClubSwan 36 var i aktion på Mallorca

De store smil kom frem da fire ClubSwan 36ere sejlede ræs på Mallorca fornylig. Her er lidt om den finske båd, der er designet af Juan Kouyoumdjian.

Af Troels lykke |

Den nye ClubSwan 36 er i en liga for sig. Med et unikt skrogdesign, justerbar HR40 carbonmast og tværgående C-foils bliver den nye ClubSwan 36 ekstrem. 

Den originale Swan 36 var banebrydende, da den første gang blev præsenteret, og de efterfølgende Swan-både har vundet Admiral's Cup og the Whitbread, bedre kendt som Volvo Ocean Race.

Et stærkt team

Da Nautor Swan i midten af 1960'erne bad Olin Stephens om at tegne den originale Swan 36, valgte de verdens førende team til at designe båden.

Fem årtier senere har Nautor Swan's vicepræsident Enrico Chieffi samlet et 'dream team' til at designe og udvikle ClubSwan 36, blandt andet på baggrund af hans erfaringer fra OL og America's Cup.

Juan Kouyoumdjian blev bedt om at designe en yacht lignende en moderne superbil, med nem håndtering og top performance.

Giovanni Belgrano blev valgt som hovedingeniør. Ingeniøren Hervé Devaux udviklede riggen, og marinearkitekten Juan Pablo Marcos arbejdede tæt sammen med Juan K's team for at gøre layoutet og udseendet perfekt.

Læs mere: www.nautorswan.com/yachts/models/clubswan36/

content-loader
content-loader
content-loader