Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Er du en "Excel-haj" - så er der studenterjob i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser.

 

Af Troels lykke |

Dansk Sejlunion har et ledigt studenterjob til besættelse fra 1. juni.

Hvert år udsteder Dansk Sejlunion et stort antal beviser til nyuddannede fritidssejlere - og som studentermedarbejder bliver opgaven at tage del i administrationen af uddannelserne.

Otte timer i ugen

- Vi søger en studentermedarbejder, som med sikker hånd kan formidle data om deltagere, censorer, prøver og resultater videre til Dansk Sejlunions samarbejdspartnere. Det er ikke et jobkrav, at man er sejler - til gengæld lægger vi vægt på, at man er lidt af en Excel-haj, forklarer Urd Kornø Rasmussen, bredde- og uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion.

Jobbet er på minimum otte timer om ugen, og arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til studiet.

Har man gode it-færdigheder, er der desuden mulighed for at blive tilknyttet Dansk Sejlunons igangværende opgave med udvikling af ny hjemmeside.

Ansøgningsfrist til jobbet er 10. maj. Se hele jobopslaget her.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites