Gå til hoved-indhold
Udstyr
Chef for Flexiteek i Danmark, Mikkel Svendsen, tv., ses her med Anders 'Andi' Bagger. Foto: Troels Lykke
Udstyr
Udstyr
Her ses det seneste Flexiteek-dæk på en dansk X4.0. Foto: Troels Lykke
Udstyr
Udstyr

Mikkel Svendsen fra Flexiteek: Nyt syntetisk teak er 35 procent lettere

Flexiteek var på Cannes Yacthing Festival, hvor ATV-Denmark interviewer Mikkel Svendsen og ejer af 86 fods fod. Ejeren fortalte at han valgte det kunstige teak fordi der ikke skal fældes træer for at bruge Flexiteek 2G og fordi det er let at holde med vand og sæbe.

Af Troels lykke |

Det nye Flexiteek generation 2G vejer 35 procent mindre end det forrige Flexiteek, samtidig er er koldere at gå på en varm sommerdag.

Flexiteek bruges i dag på alverdens både, herunder både fra X-Yachts, Marex, Dehler, Hanse og mange andre bådtyper.

Flexiteek er ejer af det førende patent indenfor det originale og syntetiske marine dæksystem. Med mere end 140.000 m2 dæk solgt på verdensplan, er Flexiteek den førende globale leder inden for sit felt, forklarer Flexiteek.dk i Stenløse.

​Dækket fremstilles af kompositmaterialer og dette gør at Flexiteek er let at vedligeholde, får æstetiske træk og bliver utrolig skridsikkert.

Bådejer: Let at vedligeholde

På Cannes Yachtingfestival var ATV-Denmark forbi en 86 fods båd, der havde fået Flexiteek på, lagt af Mikkel Svendsen fra Flexiteek i Stenløse.

Ejeren af den kæmpe sejlbåd, Nikolaj Jannik Ipsen, forklarer at han vælger Flexiteek fordi det betyder at man ikke skal skære træer ned, samtig fortæller han at kunstteak er lettere at vedligeholde end almindelig teak.

- Det eneste vi gør at at vaske dækket med lidt sæbe i, hvorefter det skylles af, vi gør det meget sjældent i forhold til dem der har rigtig dæk, mange med rigtigt teakdæk, gør deres dæk rent hver dag, siger Nikolaj Jannik Ipsen i videoen i bunden af artiklen.

Flexiteek 2G er fremstillet i phtalatfri plast og kan genbruges

Logoer og specielt design

43-årige Mikkel Svendsen fra Flexiteek i Danmark, der har mere end ti ansatte, fortæller at der er mange muligheder med dækket, der fås i mange farver. Men det kan også andet.

- Med en CNC-fræser kan du lave specielle design og logoer. Samtidig er 2. genration Flexiteek lettere og koldere at gå på en varm sommerdag.

content-loader
content-loader
content-loader