Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Den nye generation af wave-piercing pontoner er nu implementeret i Dragonfly 32 serien med den nye Dragonfly 32 Evolution. PR-foto
Kapsejlads
Glade vindere i Sydfrankrig.

Dragonfly 32 Evolution vinder prisen som Årets Multihull 2019

Dragonfly 32 Evolution er lige nu udstillet på bådmessen Multihull Boat Show i La Grande Motte, Frankrig, frem til på søndag 28. april. Her fik den danske trimaran med ny wawe-piercing-skrog en fornem pris.

Af Troels Lykke |

Quorning Boats får atter hæder. Det er sket år efter år for det jyske værft ved Lillebælt. Det er værftets chef, Jens Quorning, naturligvis tilfreds med:

- Vi er utrolig stolte af at kunne meddele, at vores Dragonfly 32 Evolution netop har vundet prisen som Årets Multihull 2019 under den årlige bådmesse Multihull Boat Show i La Grande Motte, Frankrig. Vores franske Dragonfly-forhandler, Hellomulti, repræsenteret af Charlotte Binard-Matthijsse, modtog glad prisen.

Wawe-piercing-pontoner

Den nye generation af wave-piercing-pontoner er nu implementeret i Dragonfly 32-serien med den nye Dragonfly 32 Evolution.

- I kraftig vind bevæger båden sig igennem bølger med mindre modstand, som giver hurtigere og mere komfortabel sejlads. Båden er blevet mere sporty at sejle og er mere spontan på styring. For dem, der ønsker en båd i et moderne look samt sporty og sikker sejlads med en højere rig, er Dragonfly 32 Evolution den perfekte båd, forklarer Jens Quorning i en pressemeddelelse.

 

content-loader
content-loader
content-loader