Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Niels Jeppesen viser nyt rat frem. Det er belagt med træ og er til at betale. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kasper Reese, tv., og Michael Hohmann fra Marex, viser ny 360er frem. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Niels Stielund fra Carver Yachts i Dragør viser Sessa 38, 42 og 54 frem på boot.
Kort Nyt
Kendis-besøg på X-Yachts stand. Ken Read, chef for North Sails, står her ved siden af kollega Jens Christensen, tv., mens den daglige leder af North Sails Jesper Feldt står ved siden af. Th. står Christian Steffensen.
Kort Nyt
Mads Christensen fra OneSails var også på standen på boot.
Kort Nyt
Gert Toft fra Pantaenius i Skive ses her til den gigantiske Pantaenius sammenkomst for udstillere, hvor der var chili con carne til 600 mennesker.
Kort Nyt
Troels Lykke fra minbaad.dk var til foredrag med den verdenskendte designer German Frers, der har designet 80 Swan-både. Foto: Nautor Swan
Kort Nyt
Denne nye Faurby 460E ses også på Boat Show i Fredericia.

boot-udstilling - last call i denne weekend - mød danske forhandlere

For 50. gang er der boot-udstilling i Düsseldorf, hvor 1500 motor- og sejlbåde og udstyr udstilles i 16 haller. Vi var der i fire dage og mødte flere danskere, lige fra Niels Jeppesen fra X-Yachts til Kasper Reese fra Reese Marin. Søndag 27. januar slutter verdens største bådudstilling.

Af Troels Lykke |

2.000 udstillere fra 73 lande udfylder 16 haller i den altid velorganiserede boot-udstilling i Düsseldorf, fem timers kørsel fra den tyske grænse.

Minbaad.dk tog atter bilen til Düsseldorf, vi kørte i søndags, hvor der ingen lastbiler var på de tyske veje. Det gik smertefrit med trafikken.

Du kan se de store både i hal 6, hvor Princess bliver vist frem af Peter Vinther fra Princess Danmark eller du kan opleve Sessa Marine motorbådene, hvor forhandler i Dragør Niels Stielund viser Sessa 38eren frem, der udstilles i Fredericia om en lille måned.

Folk går efter store motorbåde - mange danskere på besøg

- Faktisk ser de danske kunder efter endnu større både, jeg har haft flere fremvisninger på Sessa 54 Flybridge (til cirka 10 mio. kr., red.), forklarede Niels Stielund til minbaad.dk.

Hos Reese Marin viser Kasper Reese flere både frem, herunder den nye Marex 360er, men også Henrik Reese møder op. Til minbaad.dk forklarer han.

- Det var rigtig mange danskere dernede fredag og i første weekend. Vi klager ikke over det og er godt tilfreds med danske besøgende, som kommer målrettede og som vi har mulighed for at følge op på sidst i februar på Fredericia Boatshow, hvor vi udstille syv store både fra Marex, Hanse, Targa og Sealine, lyder det fra senior-sælgeren fra Aabenraa.

Der er også et væld af nye sejlbåde at se, også små sejlbåde ses heldigvis. Der kan faktisk købes sejlbåde med køl til under 500.000 kroner. Men har du masser af penge kan du se på danske både fra Faurby, Nordship, X-Yachts.

Læs mere om boot, der også byder på dykning, kajak, charterrejser, udstyr og elektronik, surfing og meget andet.

content-loader
content-loader
content-loader