Gå til hoved-indhold
Udstyr
Hele Element-Serien med tre størrelser GPS. PR-foto.

Opret personlige batymetriske søkort med Raymarine Element GPS

Ny Raymarine Element Sonar/GPS giver fiskere mulighed for at få et klarere billede af, hvad der befinder sig rundt omkring båden. Samtidig kan brugerne sikre sig unikke kort i realtid.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Med Raymarines nyeste produkt, Raymarine Element CHIRP sonar/GPS-serie, er det nu muligt at fiske smartere over og under vandoverfladen ved hjælp af avancerede teknologier. Det skriver Saltwater Stone.

Element-serien er udviklet med særligt henblik på fiskere, som vil være på forkant med teknologien, og viser de skarpeste billeder af verden under vandet i høj opløsning takket være HyperVision 1,2-MHz ekkolodsteknologien.

Hurtig og klar

HyperVision-teknologien løfter DownVision, SideVision og Raymarine RealVision 3D sonar op på et højere niveau med præcisionsbilleder og identifikation af fisk og hjælper med at se undervandsstruturer, vegetation og fisk med realistisk klarhed ved hjælp af en enkelt alt-i-en transducer.

Samtlige produkter i Elemens-serien, 7 tommer-, 9 tommer- og 12 tommer-modellerne er udstyret med en hurtig indbygget quad-cores processor, der sikrer opdatering af kort, jævne RealVision 3D-billeder og hurtig respons på vandet.

Personligt søkort

Enkle tastaturkommandoer kombineret med Raymarines nye operativsystem LightHouse Sport giver fiskere mere tid til at koncentrere sig om at fiske og ikke om instruktionsbogen.

En waypoint-tast markerer favorit-fiskestederne, og Elements RealBathy-support af personlig ekkolodskortlægning giver fiskere mulighed for at oprette deres egne batymetriske søkort i realtid.

Element er tilgængelig hos Raymarines distributører og forhandlere, og priserne starter fra 731,85 euro, svarende til omkring 5.450,00 danske kroner.

content-loader
content-loader
content-loader