Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Moren var nået ud til sine børn og var kommet op i gummibåden, da motorbåden finder dem kort før klokken 17. De var drevet omkring 600-700 meter til havs, vurderede Østjyllands Politi. Arkivfoto: Troels Lykke

To børn drev til søs i en gummibåd syd for Norsminde mens moren så på

To børn var drevet ud fra stranden i en gummibåd. Det udvikler sig på den måde, at moren også hopper i vandet og svømmer ud mod dem.

Af Troels lykke |

Både helikopter og skibe blev lidt efter klokken 16 sat ind, da Forsvarets Operationscenter modtog en anmeldelse om, at to børn var i havsnød ud for Dyngby Strand ved Odder syd for Aarhus.

Det skriver Fyens.dk.

Det oplyser Allan Jydemand Mortensen, vagthavende officer ved Forsvarets Operationscenter.

- De to børn var drevet ud fra stranden i en gummibåd. Det udvikler sig på den måde, at moren også hopper i vandet og svømmer ud mod dem.

Drev 700 meter fra stranden

- Der bliver iværksat en redningsaktion med en helikopter og skibe, og så kalder de ud i området, hvor de får kontakt til en hurtigtsejlende motorbåd ved navn "Sea Ranger 3", siger han.

Moren var nået ud til sine børn og var kommet op i gummibåden, da motorbåden finder dem kort før klokken 17. De var drevet omkring 600-700 meter til havs, vurderede Østjyllands Politi.

Kilde: Fyens.dk

content-loader
content-loader
content-loader