Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

APRILSNAR. Mercury Marine åbner ny konceptstore på Fyn

Inden længe åbner en helt ny Mercury Marine-konceptstore i udkanten af Odense, som kort sagt viser hele rækken af de mange motorer fra Mercury, fortæller Jørgensen & Dahl. Opdateret 2.4.

 

Af Troels lykke |

Man skulle tro, at de omkring 100 Mercury-forhandlere spredt rundt over hele Danmark ville være rigeligt til at servicere de glade Mercury-kunder.

Eneste udfordring kan dog være, at den enkelte forhandler ikke har mulighed for at fremvise det samlede sortiment fra Mercury Marine, skriver Jørgensen & Dahl i dag i en pressemeddelelse.

Racing-motorer på 450 hk

Det gør Mercury nu noget ved. Hele perlerækken af lækre marineprodukter vises nemlig i den kommende konceptstore, der åbner i udkanten af Odense.

Her bliver tale om påhængsmotorer fra 2,5 hk og helt op til Racing-motorerne på 450 hk. Ydermere fremvises eksemplarer på de store højtydende indenbordsmotorer, både MerCruiser-benzin, -dieselmotorer samt MerCruiser Plus, der er fabriksrenoverede motorer.

I den kommende konceptstore finder man også et særdeles bredt udvalg af tilbehør og merchandise.

Som nævnt vil forretningen blive brugt til fremvisning og forklaring omkring de forskellige produkter, mens den rent salgsmæssige affære fortsat vil foregå hos de autoriserede Mercury-forhandlere.

Ny pressemeddelelse 2.4.2020 lyder:

Mercury konceptstore var aprilsnar

Gårsdagens pressemeddelelse omkring en helt ny konceptstore for Mercury Marine var en aprilsnar.


Fra importøren af Mercury produkter, Jørgensen & Dahl, lyder det da også: ”Vores forhandlere over hele landet har generelt så stort et sortiment af Mercury produkter, at der ganske enkelt ikke er behov for denne type forretning i Danmark.

Selve tanken omkring åbning af en Mercury konceptstore er ganske enkelt så langt fra at ske i Danmark, at vi mente det var den perfekte aprilsnar.”

En del opkald

"Der var en del opkald til os i går fra nysgerrige kunder, forhandlere og konkurrenter, og det er derfor ekstra magtpåliggende for os at mane enhver tanke om konceptstore i Danmark dybt ned i jorden", lyder det fra Kenth Jørgensen fra Jørgensen & Dahl, der holder til i Hundige Havn.

En autoriseret Mercury forhandler gennemgår årligt op til flere kurser, og er derved fuldt opdateret omkring alle Mercury´s produkter. En kunde vil derfor altid få den bedste service direkte hos forhandlere.

content-loader
content-loader
content-loader