Gå til hoved-indhold
Motorer
Med lanceringen af de nye avancerede 6-modelbådmotorer, udvider YANMAR sit sortiment af dieselmotorer, til at omfatte et outputområde fra 40Hk til 640Hk. PR-foto
Motorer
Med lanceringen af de nye avancerede 6-modelbådmotorer, udvider YANMAR sit sortiment af dieselmotorer, til at omfatte et outputområde fra 40Hk til 640Hk. PR-foto

Yanmar udvider outputområde fra 40 til 640 hestekræfter

Yanmark kan nu levere løsninger til et bredere marked og dermed en større kundekreds. Det sker med 485 til 640 hestekræfters 6LF- og 6LT-motorer, der er ideelle til fritidsbåde og lettere kommercielle både.

Af Troels lykke |

Yanmar Marine International har netop introduceret sin nye serie bestående af 6LF- og 6LT-marine-dieselmotorerne på boot i Düsseldorf.

Med lanceringen af de nye avancerede seks-modelbådmotorer udvider Yanmar sit sortiment af dieselmotorer til at omfatte et outputområde fra 40 til 640 hestekræfter – det hidtil mest omfattende tilbud der er tilgængeligt på marinemotormarkedet, fortæller Yanmar i en pressemeddelelse.

Dette gør det muligt for Yanmar at levere kompakte og kraftfulde løsninger til et bredere marked og dermed en større kundekreds, da motorerne er ideelle til fritidsbåde såvel som til lettere kommercielle både.

Forbedret sejloplevelse

De to serier har Yanmars næste generation af CV20-fartøjstyresystem, som sikrer en forbedret komfort ombord og dermed en bedre samlet sejlsportsoplevelse. De globalt emissionscertificerede dieselmotorer tilbyder også en førende brændstoføkonomi og er tilmed kompatible med en lang række brændstoftyper.

De to serier består af 300 hk-motorer:

  • 6LF485  
  • 6LF530
  • 6LF550

Og 2530 hk-motorer:

  • 6LT500
  • 6LT580
  • 6LT640

Global salgschef for Yanmark Marine International Martijn Oggel udtaler, at denne udvidelse giver et bredere sortiment, som fra den tidligere grænse kun gik til 440Hk, der bringer effektivitet og stor ydeevne ved lave emissioner, til de kraftfulde 6LF- og 6LT-motorer.

Nye ejere af 6LF- og 6LT-serien kan drage fordel af Yanmars globale distributionsnetværk, herunder lokal forhandlersupport, som tilbyder originale reservedele.

Serien vil være på markedet i slutningen af 2020 i tredje kvartal.

Læs mere om serien på Thornam.com

content-loader
content-loader
content-loader