Gå til hoved-indhold
Havne
Der er lige nu utryghed ved havnen ved Aarhus Sejlklub. Foto: Troels Lykke

Det vilde vesten på lystbådehavnen på Aarhus Ø - ubudne gæster på både

Aarhus Sejlklub er atter hårdt ramt af den uro, der i øjeblikket hersker på Aarhus Ø og ved sejlsportens klublokaler ved Kystpromenaden. - Vi oplever en massiv tilstedeværelse af folk, der kommer udefra, siger Jørgen Ringgaard, formand for Aarhus Sejlklub til Aarhus Stiftstidende.

Af Troels lykke |

Flere gange har der været forsøg på indbrud på sejlbåde i området.

- Nogle bådejere har observeret, at der har været ubudne gæster om bord på deres både, når de ankommer til lystbådehavnen. I enkelte både har der været forsøg på indbrud, siger Jørgen Ringgaard og fortsætter til Aarhus Stiftstidende:

- På samme måde, som uroen har skabt utryghed på Aarhus Ø, har indbrudsforsøgene og de uønskede besøg på bådene også skabt utryghed hos vores medlemmer.

Kommune og politi har vagter på plads

Derfor er klubbens medlemmer ifølge formanden meget glade for, at kommune og politi sammen med vagter i øjeblikket gør en ekstra indsats for at skabe ro i området.

- Det er alt sammen med til at skabe tryghed. Det er jo ikke rart at komme ned til sin båd og så opdage, at den er optaget af folk, der overhovedet ikke har noget at gøre der, siger Jørgen Ringgaard.

Unge ubudne gæster i båd

Kristin Helland fra lystbådehavnen i Aarhus skriver i dag på Facebook:

- Vil gøre opmærksom på, at vi havde ubudne gæster ombord i nat kl. 03.00 i Århus Lystbådehavn. Det var to mænd i 20’erne, som fik meget travlt med at komme af båden, da de så, at der var folk ombord. Meget ubehageligt. Håber, at de ikke var ombord på andre både først.

Kilde: Aarhus Stiftstidende

content-loader
content-loader
content-loader